Nieuwsbrief maart 2020

Het bestuur is met de komst van Mai Elmar op volle sterkte. Voormalig Havenman van het Jaar (2004) Mai Elmar is al vele jaren een bekend gezicht in het Rotterdamse bedrijfs- en havenleven en staat aan het roer van Cruise Port Rotterdam. Sinds eind 2018 is zij voorzitter van VNO – NCW Rotterdam.

Het bestuur van HCGR is blij dat ook zij haar ervaren schouders wil zetten onder het mooiste gala van de stad.

Remco Schoonderwoerd had al zitting in het bestuur van HCGR maar heeft recent de functie van penningmeester op zich genomen na het vertrek van Hein van der Loo, die als burgemeester van Zwijndrecht deze taak niet kan combineren.

Het bestuur werkt met volle kracht vooruit aan de verdere invulling van het Haven Charity Gala. Binnenkort wordt bekend welk mooie Rotterdamse doel dit jaar verblijd gaat worden met de opbrengst van ons gala.

In de afgelopen twee jaar brachten de gasten van HCGR met elkaar een fantastisch bedrag bijeen voor Support Casper, wat een enorme boost betekende voor het baanbrekende werk van Prof Dr. Casper van Eijck van het Erasmus Medisch Centrum bij de strijd tegen Alvleesklierkanker.